Opvoeden is niet altijd makkelijk. Iedere ouder loopt wel eens tegen moeilijkheden in de opvoeding aan. Misschien heb je als ouder vragen over het gedrag of de ontwikkeling van je kind. Of misschien wil je je kind graag beter begrijpen of maak je je zorgen omdat je kind niet goed wil eten of slapen. Of misschien wil je als ouder graag ondersteuning ontvangen met betrekking tot het mediagebruik van je kind. Ook kan het zo zijn dat je als ouder wil leren om grenzen te stellen of om juist meer ruimte te geven aan je kind. Daarnaast is iedere ouder beïnvloedt door de opvoeding die je zelf als kind van je eigen ouders gekregen hebt. Dit kan vragen bij jezelf oproepen of er juist voor zorgen dat je bewuste keuzes wil maken in de opvoeding van je eigen kind.

Als ouder kan het prettig zijn om handvatten te krijgen over hoe je met je kind om kunt gaan.

Als ouder kan het prettig zijn om handvatten te krijgen over hoe je met je kind om kunt gaan. Wanneer je vastloopt in het opvoeden of je hebt moeite met het kunnen genieten van het ouderschap, dan ondersteun ik jullie hierin. Samen gaan we opzoek naar oplossingen, waarbij we soms terugkijken naar het verleden, om te begrijpen welke invloed dit nu nog heeft, en waarbij we vooruitkijken naar hoe jullie als ouders de opvoeding en het gezinsleven willen vormgeven.

anne

Vrijblijvend kennismaken

Ik ben Anne Elverdink, orthopedagoog en systeemtherapeut i.o.. Heb je een vraag over mijn werkwijze, wil je weten of jouw hulpvraag passend is of twijfel je over of je wel of niet een verwijzing kan aanvragen? Neem vrijblijvend contact op of laat je contactgegevens achter. Ik sta je graag te woord.