ZoWijs is gecontracteerd jeugdhulpaanbieder binnen regio IJsselland. Met een verwijzing van een erkende verwijzer kun je bij mij terecht.

Erkende verwijzers zijn:

  • Sociaal Wijkteam
  • Huisarts
  • Jeugdarts

Mijn advies is om altijd eerst contact op te nemen met het Sociaal Wijkteam of je huisarts of een betrokken jeugdarts. Zij kunnen samen met jou op zoek naar passende hulp. Je kunt ook zonder verwijzing bij mij terecht. In dat geval ontvang je zelf maandelijks een factuur voor de geleverde zorg. De kosten worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

ZoWijs is HKZ-gecertificeerd en zelf ben ik in opleiding tot systeemtherapeut NVRG en geregistreerd basis orthopedagoog bij de NVO, met daarbij de basisaantekening orthopedagogische diagnostiek. Ook ben ik SKJ-geregistreerd hulpverlener.

AGB-code praktijk: 94067806
AGB-code zorgverlener: 94115007

 

Wachttijd:

Vanaf september 2024 weer plek voor nieuwe aanmeldingen.

anne

Vrijblijvend kennismaken

Ik ben Anne Elverdink, orthopedagoog en systeemtherapeut i.o.. Heb je een vraag over mijn werkwijze, wil je weten of jouw hulpvraag passend is of twijfel je over of je wel of niet een verwijzing kan aanvragen? Ik sta je graag te woord.